isfaxi

Hjælp og Funktioner

Jeg kan ikke finde min annonce og redigere/slette den?

Det er højst sandsynlig fordi du logger ind med en forkert profil og derfor vil annoncen ikke blive vist under ”mine annoncer”. Prøv derfor at logge ind med andre mulige emails/facebook du tænker kunne være brugt til at logge ind med. Hvis dette stadig ikke lykkes så kontakt os og vi kan se hvilken profil der er brugt til at oprette annoncen og vi kan også hjælpe med at slette annoncen.

Når jeg uploader billede på en annonce, så roterer billedet og vises forkert på annoncen

Vi er ved at løse denne fejl. Indtil vi har løst det, så skal du rotere billedet modsat hvad det selv gør. På denne måde vil den blive vist rigtigt. Hvis billedet roterer en gang med uret når du trykker ”gem”, så skal du bare trykke ”rediger”, og så rotere det mod uret en enkelt gang og trykke ”gem” – det vil så blive vist forkert indtil du trykker gem, og så vil det dreje sig korrekt. Det kan være lidt svært at klippe det rigtigt til når det så roterer rundt, men prøv ad.

Mine billeder vises beskåret på annoncerne

Vi har lavet formatet på billederne om til kvadratisk format. Derfor kan du med fordel beskære alle dine billeder kvadratisk inde på annoncen. Således sikrer du dig at billedet vises mest optimalt på annoncen.

Funktioner

Stutteri/Stald profil - Det er muligt at lave en Stutter/Stald profil på isfaxi
Del på Facebook ved at gå ind på annoncen når den er oprettet og tryk ”del på facebook” i bunden af annoncen.
Inaktiver/Aktiver annoncer. Man kan inaktivere annoncer så de ikke vises på ISFAXI siden før de er klar til det.
Marker din hest som solgt. Solgte heste vil vises nederst på isfaxi under de andre annoncer med mærkatet solgt
Inaktivering af gamle annoncer. Annoncetyperne ”hest til salg” og ”udstyr” inaktiveres automatisk efter 4 mdr. Hvis annoncen fortsat er aktuel, skal sælger gå ind på annoncen og genaktivere den. Således vil den komme op forrest igen.