Om isfaxi

Sitet udvikles og drives af Kathrine Røhr Bengtsen og Morten Valvik.

Vi har gennem tiden solgt en masse heste og brugt diverse medier til dette - MEN nu har vi valgt at starte isfaxi i håb om at skabe en fælles platform for alle os i islænderverdenen. Ambitionen er at udvikle på sitet og gerne i fællesskab med brugerne. Du er derfor meget velkommen til at skrive til os med ideer til nye funktioner eller ændringer.

Vi håber i bliver glade for sitet og vil bruge det som platform til handel og markedsføring af alt omkring den islandske hest.

Har du lyst til at etablere et samarbejde er du velkommen til at kontakte os.

Lidt historie:

Kathrine Røhr Bengtsen er opvokset på Stutteri Canada som er drevet sammen med Jørgen Røhr Jensen (Far) og Louise Røhr Hønnecke (søster) siden 1990´erne. Vi startede som så mange andre med en enkelt hest, og derfra voksede det i antal. Vi har også importeret et par heste fra Island som var med til at lægge grundstammen til vores fremtidige avl. En af de hopper vi importerede var ifolet med Gustur fra Grund, og afkommet blev Hekla fra Canada. Det var vores første hest som vi havde med til Kåring og hun fik en meget flot kåring på 8.70 for bygning, 8.08 for rid og 8.33 total. Hun blev årets hoppe og er siden også blevet Eliteafkomskåret. Siden fik vi rigtig startet op i avlen og vi har fået kåret flere heste og haft en hest med til VM. Vi har også fået kåret flere hingste som vi selv har brugt i mange år. Der er gennem tiden født over 100 heste på Stutteri Canada.